محل تبلیغات شما


در این اجرا قطعاتی از آلبوم "سیر" که یکی از خاطره‌انگیزترین و نو‌پردازانه‌ترین آلبوم‌های زمان خود بود به همراه قطعات جدید اجرا شد.

در آغاز برنامه مسعود شعاری و درشن آناند -نوازنده تبلا- به روی صحنه آمدند و برنامه را با اجرای قطعه "سیر" در بیات اصفهان آغاز نمودند تا پس از این دونوازی و با تشویق حضار صحنه ترک کنند و پس از اندکی وقفه مجدداً و این بار به همراه سینا شعاری نوازنده گیتار به صحنه باز گردند و قطعه‌ای جدید را اجرا کنند تا با این مقدمه بخش اصلی کنسرت آغاز شود.

در میان تشویق حضار، اعضای ارکستر سمفونیک تهران که در شب‌های گذشته دو اجرای بی‌نظیر را پشت سر گذاشته بودند به رهبری بردیا کیارس وارد صحنه شدند و به همراه آنان مسعود شعاری، سینا شعاری (بربت)، درشن آن‌اند، نیما جوزی (نی) و آرش قلی پور (تنبک) نیز در ردیف اول ارکستر قرار گرفتند.

اجرای قطعه "حضور" در ماهور و برای ارکستر در ماژور فضای دلنشینی را برای مخاطب ایجاد می‌کرد به خصوص برای آن دسته از مخاطبان که این آلبوم را از ۱۴ سال پیش می‌شنیدند، اجرای زنده آن حال و هوای خاصی داشت.

قطعه "سیر" برای بار دوم و این بار به همراهی ارکستر اجرا شد و نکته قابل آن، این است که این قطعه در بیات اصفهان ساخته شده ملهم از یک ملودی کردی (تصنیف آمان هی آمان) است و از آنجا که آواز اصفهان منطبق بر گام مینور است اجرای آن با همراهی ارکستر بسیار شنیدنی می‌شود و ارکستر سمفونیک تهران این کار را به زیبایی اجرا کرد.

قطعه "شور عشق" در دستگاه شور از دیگر قطعاتی بود که در این برنامه اجرا شد. این قطعه همان‌طور که از نامش پیداست در دستگاه شور ساخته شده که به جهت هماهنگی با ارکستر، از فواصل ربع پرده صرف نظر شده و همین نکته حالت مرموزی را به ملودی این قطعه داده است. حسی از اضطراب همراه شوریدگی شنونده را درگیر خود می‌کند که شنیدن اجرای زنده این شوریدگی را دو چندان کرده است.

اما به غیر از قطعات آلبوم "سیر" قطعاتی از ساخته‌های کریستف رضاعی و یک قطعه از سینا شعاری نیز اجرا شد که فضای متناسبی با برنامه داشت اگرچه لطف قطعات آلبوم "سیر" را نداشت اما شب خاطره‌انگیزی را برای حضار در سالن رقم زد.

در پایان برنامه و در خلال تشویق حضار، کریستف رضاعی که حالا این روزها بسیار بیشتر از ۱۴ سال پیش شناخته شده و هواداران پر و پا قرصی پیدا کرده، به روی صحنه ظاهر شد. با دیدن چهره مسعود شعاری و کریستف رضاعی به راحتی می‌شد این ۱۴ سال را لحظه‌ای سیر کرد. آلبوم "سیر" در سال ۱۳۸۰ و به عنوان چهارمین اثر منتشر شده توسط نشر نوپا و متفاوت آن زمان، یعنی نشر "هرمس"؛ وارد بازار شد و توانست جریانی نو برای موسیقی سنتی ایجاد کند. جریانی که اگرچه استادانی نظیر حسین علیزاده و پرویز مشکاتیان آغازگر آن بودند اما "سیر" در آن زمان شاید اولین آلبوم از این نوع موسیقی بود‌.

آرشیو تصویری موسیقی سنتی

جشنواره وب شروع شد / اگر تمایل دارید می توانید به سه تار رأی دهید

اجرای قطعات یک آلبوم خاطره‌انگیز / مسعود شعاری با ارکستر سمفونیک تهران روی صحنه رفت

قطعه ,سیر ,اجرای ,ارکستر ,آلبوم ,شعاری ,آلبوم سیر ,اجرا شد ,ارکستر سمفونیک ,سمفونیک تهران ,به همراه ,ارکستر سمفونیک تهران

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خرید اسكیت دو چرخ کودکانه بچگانه دخترانه پسرانه 2020 Stacy's memory یِک آدم معمولی!! ertrusonhyd yasinhoseini Kimberly's style chorehoca tiogratamom زندگی نوشت های یک زن ocurgalsei